Eerste dagen - Reisverslag uit Georgetown, Verenigde Staten van Leonie Prins - WaarBenJij.nu Eerste dagen - Reisverslag uit Georgetown, Verenigde Staten van Leonie Prins - WaarBenJij.nu

Eerste dagen

Door: Leonie Prins

Blijf op de hoogte en volg Leonie

11 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Georgetown

Even tijd maken voor een klein verslagje!
Zondag avond zijn we geland in Atlanta, Georgia. Vlucht was lekker rustig en we hadden ook de auto en het hotel snel gevonden. lekker gelijk in bed gedoken want behoorlijk moe waren we wel!
De volgende dag hebben we 's ochtends heel even de tijd genomen om een klein stukje van Atlanta te zien, waarbij we bij een heel leuk ondergronds winkelcentrum kwamen. Daar even rondgewandeld en gegeten, en het begin van de middag zijn we vertrokken richting Kentucky. Een hele mooie reis gehad van ongeveer 6,5 uur. In Georgetown weer in het vertrouwde hotelletje aangekomen hebben we even uitgepakt en opgefrist om daarna een paar van onze vrienden hier weer te zien! Het was weer als vanouds gezellig lekker bijgekletst de eerste avond.

Dinsdag zijn uiteindelijk de plannen gewijzigd door omstandigheden bij Valley View Farm (waar we oorspronkelijk heen zouden gaan vandaag) vanwege alle drukte rondom de komende internationale kampioenschappen. Dus toen moesten we even wat anders bedenken en zijn we op pad gegaan richting Frankfort, waar een mooi natuurgebied ligt. Hier lekker rondgewandeld, wat wezen eten en nu vroeg onder dekens!

Morgen gaan we een kijkje nemen op het Kentucky Horse Park waar dan alle paarden voor de kampioenschappen aankomen en het schijnt dat het park zelf ook al een hele belevenis is. We zullen het zien morgen !

• 11 Oktober 2011 - 20:58

Geo:

...ja, rondneuzen op...? Jullie weten de lezer wel aan je verslag te binden. Nu gaat iedereen natuurlijk elke dag kijken uit nieuwsgierigheid ;)

Fijn dat alles zo soepel verloopt! En leuk dat we weer mee mogen genieten via de reisverslagen.

Veel plezier!

X Geo (geen X van Patty-Lou dit keer want ze heeft griep en ze moet jullie niet aansteken natuurlijk hahaha. Wel liefs en groetjes natuurlijk ook van haar)

• 12 Oktober 2011 - 00:42

Leonie Prins:

Gek.. er was iets misgegaan dnek ik een heel stuk was ervanaf! Maar ik heb even dit reisverslag aangepast :)

Beterschap aan Patty-Lou helaas ben ik zelf ook een beetje ziek :(

xx

• 12 Oktober 2011 - 00:48

Dagmar:

Haha, misschien is het dan een goed idee om iedere dag te eindigen met een cliff hanger ;)

Het is hier in ieder geval fantastisch, net zoals vorige jaar. Morgen hopelijk veel mountain horses spotten!

Dagmar

• 12 Oktober 2011 - 02:07

Johan:

Goed te lezen dat jullie het mooi hebben daar. Op Zuidwolde is alles prima.
    Geniet maar van de Kentucky Mountain Horses, hopelijk doe ik dat binnenkort van mij eigen horsje hier! ;-)

• 12 Oktober 2011 - 09:12

Edward:

Hoi meiden , fijn dat jullie het naar je zin hebt en ook tijd nemen om echt even te relaxen. Lekker genieten en veel filmen dan hebben wij ook nog wat te genieten als jullie weer terug zijn. Gr thuis front

• 12 Oktober 2011 - 16:01

Leonie Prins:

Dank voor de leuke reacties :D fijn dat alles goed gaat thuis :)

We gaan zo onderweg naar heet KY horse park en ik hoop vanavond even wat tijd te vinden om fotos erop te zetten!!

Gr Leonie

• 14 Oktober 2011 - 21:09

Meta Dezijn:

fijn om jullie nu te kunnen volgen:-)veel plezier en geniet ervan!!!ik leef met jullie mee en ik hoop snel je verhalen te horen Dagmar liefs en kus van mij