Bijna.... - Reisverslag uit Linde, Nederland van Leonie Prins - WaarBenJij.nu Bijna.... - Reisverslag uit Linde, Nederland van Leonie Prins - WaarBenJij.nu

Bijna....

Door: Leonie Prins

Blijf op de hoogte en volg Leonie

03 Oktober 2011 | Nederland, Linde

Bijna is het weer zover, onze jaarlijkse reis naar Amerika!
Na alle veulens, trainingsdagen, Horse Event en vele andere leuke maar drukke bezigheden is het tijd voor een kleine onderbreking.

Helemaal weg bij de paarden is natuurlijk ondenkbaar, dus we gaan in Amerika onze vrienden opzoeken, heel veel Mountain Horses bekijken, nieuwe contacten leggen en ook naar de Internationale kampioenschappen van de Kentucky Mountain Saddle Horse!

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor klanten die graag zouden willen dat wij op zoek gaan naar hun droompaard. Kijk voor meer informatie hierover op onze website onder het kopje 'Import'.

Daarnaast wordt er ook weer een algemene selectie Mountain Horses gemaakt.

Onze reis beëindigen we dit jaar iets anders, op de terugrit naar het vliegveld (Atlanta), maken we een kleine omrit om een stukje natuur van Amerika te bewonderen!

Net als vorig jaar September wordt ik vergezeld door mijn goede vriendin Dagmar, die tevens een echte paardenliefhebber is.

Veel leesplezier alvast gewenst, wij gaan nu druk bezig met alle voorbereidingen!

• 04 Oktober 2011 - 07:37

Geo:

Lieve meiden, heel veel plezier en wees voorzichtig. Geniet van alle mooie paarden en de andere omgeving. We hopen en wensen dat het een succesvolle en leuke, interessante reis gaat worden.

Dikke knuffel van ons allemaal!
    Geo, Patty-Lou en de jongens

• 12 Oktober 2011 - 00:47